Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1974

Norges beste gatekjøkken(2017) i følge NAF og bladet MOTOR .Vinner av NM i sunn fast i 2018 med fiskeburger med tare, og NM i sunn fastfood i 2016 med bla vegetarburgerene. Bronsevinner NM i burger 2017 med signaturburgeren ALL IN MEAT. Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

Halal hamburger

Vi serverer HALAL hamburger. Den er slaktet, velsignet og produsert på godkjent HALAL måte.Denne spesialproduserte HALAL hamburgeren er uten svinekjøtt og svinefett. HALAL hamburgeren kommer i første omgang i kun en størrelse på 160g. Den kan monteres som MEXI variant vist på bildet,eller satt sammen etter eget ønske. Kjøttet i HALAL hamburgeren innerholder ingen allergener.

Kjøttet er100% halal storfekjøtt.

Ved tilbereding av HALAL hamburgeren så koker vi av steketoppen/grillen og bytter stekeklyper slik at det ikke blir kryssforurensninger med annet kjøtt.

HALAL betyr 'tillatt* og er basert på muslimsk tradisjon. Dette betyr at dyret i seg selv er tillatt i Islam.Tillatte dyr er blant annet okse, lam og kylling. Dyr som ikke er tillatt er det blant annet gris/svin og rovdyr.

Vi har for tiden inne kun HALAL hamburger

 

 

 

Vi lager også "HALAL"  PIZZA men benytter da ordinære marinerte kyllingstrimler og marinerte biffstrimler, og grønnsaker fra den øvrige pizzamenyen. Dette kjøttet er ikke velsignet av en muslim, men er ikke avsvin/gris.

GO2_Greek_skjerm_web.jpg

Her er den greske varianten som HALAL...

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff