Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1974

Norges beste gatekjøkken(2017) i følge NAF og bladet MOTOR .Vinner av NM i sunn fast i 2018 med fiskeburger med tare, og NM i sunn fastfood i 2016 med bla vegetarburgerene. Bronsevinner NM i burger 2017 med signaturburgeren ALL IN MEAT. Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

Vi har glutenfrie PIZZAbunner i porsjonstørrelse beregnet til 1 person. De er ca 29cm, og ikke produsert på huset og er dermed ikke av samme pizzatype som den ordinære med gluten.Den glutenfrie pizzabunnen er en ny og MYK bunn, italiensk type.

Valgfri topping fra den ordinære pizzamenyen,  kr 159

Vi har glutenfrie HAMBURGERBRØD. De er av europeisk standard og litt små i størrelse.  Dersom du derimot ønsker en stor burger feks 250g anbefaler vi at du tar 2x120g burgere som en dobbelburger i stedet, uten tillegg i pris..

Glutenfrie hamburgerbrød serveres som de øvrige hamburgervariantene,uten tillegg i pris

Vi serverer NACHOchips som tilbehør ved siden av burgeren isteden for friterte løkringer, chili cheese nuggets eller mozzarella sticks.

Vi har også endel kaker i porsjonspakninger som er glutenfri :-)

Dersom du har gluten intoleranse kan du IKKE nyte våre ordinære pizzabunner, hamburgerbrød, bearnaisesaus, BBQsaus, kyllingburger, kyllingnuggets, løkringer, chilicheese eller mozzarellasticks da det er gluten i alle disse produktene.

┬®Andreas_Bache-Wiig_6023.jpg

Nydelig GF pizza, italiensk type, bakt av en italiener i Trysil!

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff