Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1974

Norges beste gatekjøkken(2017) i følge NAF og bladet MOTOR .Vinner av NM i sunn fast i 2018 med fiskeburger med tare, og NM i sunn fastfood i 2016 med bla vegetarburgerene. Bronsevinner NM i burger 2017 med signaturburgeren ALL IN MEAT. Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

Filtering by Category: Meny

NYHET! En ny stjerne er på plass på menyen! Er ALL STARS den mest 'cheesy' og spicy burger noensinne? Alle elsker en ekstra tjukk og saftig beefburger mens mørketiden sniker seg innpå oss her nord!

ALL STARS er en ekstra tjukk og saftig beefburger toppet med chili cheese nuggets, bacon, ost, med rød chili, jalapenos, cornichons, polarsalat og cheddarcheese saus.

ALL STARS serveres med pommes bistro, chili cheese nuggets, og beger cheddarcheese saus-

Valget er ditt! Velg gjerne søtpotet fries til , eller den nye søtpotet waffles? Velg mellom fint eller grovt brød, eller skinny(=uten brød med mere grønnsaker og salat til)

ALL STARS kan også fåes med kyllingfilet, veggis eller med fiskeburgeren med tare :-)

Go2_grill_all_stars_web_2018.jpg

NYHET! Prøv gjerne SØTPOTET WAFFLES - et litt sunnere valg?

Sweet_potato_waffle.jpg

ALL IN MEAT er den mest populære og beste burgeren vi noensinne har hatt på menyen. Nå solgt over 22000 av denne deilige burgeren:-)

Vår bestselgende signaturrett ALL IN MEAT er en ekstra tjukk og saftig beefburger toppet med biffstrimler, bacon, ost, BBQsaus og champignon, med tomat, løk, polarsalat og rømmedressing.Serveres med pommes bistro med skall, løkringer og beger BBQ dipp.Deilig!  Velg gjerne SØTPOTET FRIES til, og velg mellom fint eller grovt brød eller SKINNY (=uten brød men da med ekstra salat og grønnsaker til... ) www.patricias.no/meny

For et letterer alternativ ALL IN CHICKEN en sunn og saftig kyllingfilet med kyllingstrimler, champignon, bacon, ost og BBQ saus, med tomat, løk, tomat, polarsalat og rømmedressing. Serveres med pommes bistro m/skall, løkringer og beger BBQ saus.

Smaker nydelig også med SØTPOTET FRIES til:-) Velg mellom fint eller grovt burgerbrød ,eller SKINNY(=uten brød,men da med mere salat og grønnsaker til)

Valget er ditt! Velkommen:-)

Sommeråpent hver dag 11-23 og burgermeny for en hundrings

Sommeråpent hver dag 11-23 og burgermeny for en hundrings.Lunchburgeren serveres mandag-fredag kl 11-14. Lunchburgeren er en 100g Amerikansk Beef Burger som serveresmed pommes strips, løkringer og beger dipp saus. Inkludert 0,5l brus. Alt dette for en hundrings. Velkommen for en rask og enkel sommerlunch. Vi e her førr dokk i hele sommer-alltid!

Read More

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff