Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1974

Norges beste gatekjøkken(2017) i følge NAF og bladet MOTOR .Vinner av NM i sunn fast i 2018 med fiskeburger med tare, og NM i sunn fastfood i 2016 med bla vegetarburgerene. Bronsevinner NM i burger 2017 med signaturburgeren ALL IN MEAT. Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

Høstens Greek Jackpot er en ekstra tjukk og saftig burger med fetaost,oliven,tzatziki, løk, tomat og salat. Serveres med pommes bistro, mozzarella sticks og tzaziki dipp

Hva med en ekstra tjukk og saftig burger med fetaost, oliven og tzaziki,løk, tomat og salat? Denne gresk inspirerte burgeren serveres med pommes bistro, 2 mozzarella sticks og beger tzatziki dipp. Retten kan også serveres med en sunn og saftig kyllingfilet, vegetarburger(falafel), eller HALALhamburger. Velg mellom fint eller grovt brød, eller SKINNY(=uten brød,med mere grønnsaker og salat til). Prøv gjerne SØTPOTET FRIES til for et sunnere alternativ. Valget er ditt...  Limited edition i september og oktober. Velkommen:-)

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff