Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1974

Norges beste gatekjøkken(2017) i følge NAF og bladet MOTOR .Vinner av NM i sunn fast i 2018 med fiskeburger med tare, og NM i sunn fastfood i 2016 med bla vegetarburgerene. Bronsevinner NM i burger 2017 med signaturburgeren ALL IN MEAT. Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

E dokk klar førr RIO? Begynn OL forberedelsene nå... vi er klare med en smaksbombe av en burger:RIO burgeren

Smakfull og deilig!  Rio er en ekstra tjukk og saftig beefburger toppet med løkringer, bacon og salsa, med grille paprika, jalapenos, løk, tomat, mais, polarsalat og rømmedressing. Serveres med pommes bistro, løkringer og salsa dipp:-)

Limited edition i juli og august! Bli med på OL oppladingen hos oss

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff