Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1974

Norges beste gatekjøkken(2017) i følge NAF og bladet MOTOR .Vinner av NM i sunn fast i 2018 med fiskeburger med tare, og NM i sunn fastfood i 2016 med bla vegetarburgerene. Bronsevinner NM i burger 2017 med signaturburgeren ALL IN MEAT. Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

Sommeråpent hver dag 11-23 og burgermeny for en hundrings

Sommeråpent hver dag kl 11-23 og burgermeny for en hundrings. 'Lunchburgeren' serveres mandag til fredag kl 11-14. Lunchburgeren er 100g Amerikansk Beef Burger ,serveres med pommes strips,løkringer og beger dippsaus. Inkludert 0,5l brus. Alt dette for en hundrings:-)Velkommen til en rask og enkel lunch:-) Vi e her førr dokk i hele sommer- alltid!

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff