Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1974

Norges beste gatekjøkken(2017) i følge NAF og bladet MOTOR .Vinner av NM i sunn fast i 2018 med fiskeburger med tare, og NM i sunn fastfood i 2016 med bla vegetarburgerene. Bronsevinner NM i burger 2017 med signaturburgeren ALL IN MEAT. Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

Den spanske burgern...EL POLLO og EL Toro, noe å varme seg på i høstmørket..

Den fyrige spanske EL POLLO er en smakefull og deilig kyllingfilet toppet med chorizo,grilla paprika, jalapenos, løk, tomat, rømmedressing og polarsalat.Serveres med SØTPOTET FRIES, mozzarella sticks og beger salsa dipp.Velg mellom fint eller grovt brød,eller SKINNY(= uten brød, med mere grønnsaker og salat til) Valget er ditt .. Velkommen

Den andre spansken er EL TORO, en ekstra tjukk og saftig beefburger toppet med chorizo, grilla paprika, jalapenos, løk, tomat, rømmedressing og polarsalat.Serveres med SØTPOTET FRIES,mozzarellasticks og beger salsa dipp. Velgmellom fint eller grovt brød, eller SKINNY(=uten brød, med mere grønnsaker og salat til). Valget er ditt...Velkommen:-)

Valget er ditt! Vi er her for dere- alltid!

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff