Patricias Gatekjøkken

- med kjærlighet og stolthet siden 1987

Patricias Gatekjøkken ved pizzamester Anne-Lise Sørensen. Vinner av Norges Beste Pizza under matmessen SMAK 2009. Bronsevinner NM i sunn fastfood 2015 med 'MEXI kyllingfilet'.

Den spanske burgern...EL POLLO og EL Toro, noe å varme seg på i høstmørket..

Den fyrige spanske EL POLLO er en smakefull og deilig kyllingfilet toppet med chorizo,grilla paprika, jalapenos, løk, tomat, rømmedressing og polarsalat.Serveres med SØTPOTET FRIES, mozzarella sticks og beger salsa dipp.Velg mellom fint eller grovt brød,eller SKINNY(= uten brød, med mere grønnsaker og salat til) Valget er ditt .. Velkommen

Den andre spansken er EL TORO, en ekstra tjukk og saftig beefburger toppet med chorizo, grilla paprika, jalapenos, løk, tomat, rømmedressing og polarsalat.Serveres med SØTPOTET FRIES,mozzarellasticks og beger salsa dipp. Velgmellom fint eller grovt brød, eller SKINNY(=uten brød, med mere grønnsaker og salat til). Valget er ditt...Velkommen:-)

Valget er ditt! Vi er her for dere- alltid!

ALL IN MEAT er den mest populære og beste burgeren vi noensinne har hatt på menyen. Nå solgt over 22000 av denne deilige burgeren:-)

Vår bestselgende signaturrett ALL IN MEAT er en ekstra tjukk og saftig beefburger toppet med biffstrimler, bacon, ost, BBQsaus og champignon, med tomat, løk, polarsalat og rømmedressing.Serveres med pommes bistro med skall, løkringer og beger BBQ dipp.Deilig!  Velg gjerne SØTPOTET FRIES til, og velg mellom fint eller grovt brød eller SKINNY (=uten brød men da med ekstra salat og grønnsaker til... ) www.patricias.no/meny

For et letterer alternativ ALL IN CHICKEN en sunn og saftig kyllingfilet med kyllingstrimler, champignon, bacon, ost og BBQ saus, med tomat, løk, tomat, polarsalat og rømmedressing. Serveres med pommes bistro m/skall, løkringer og beger BBQ saus.

Smaker nydelig også med SØTPOTET FRIES til:-) Velg mellom fint eller grovt burgerbrød ,eller SKINNY(=uten brød,men da med mere salat og grønnsaker til)

Valget er ditt! Velkommen:-)

Høstens Greek Jackpot er en ekstra tjukk og saftig burger med fetaost,oliven,tzatziki, løk, tomat og salat. Serveres med pommes bistro, mozzarella sticks og tzaziki dipp

Hva med en ekstra tjukk og saftig burger med fetaost, oliven og tzaziki,løk, tomat og salat? Denne gresk inspirerte burgeren serveres med pommes bistro, 2 mozzarella sticks og beger tzatziki dipp. Retten kan også serveres med en sunn og saftig kyllingfilet, vegetarburger(falafel), eller HALALhamburger. Velg mellom fint eller grovt brød, eller SKINNY(=uten brød,med mere grønnsaker og salat til). Prøv gjerne SØTPOTET FRIES til for et sunnere alternativ. Valget er ditt...  Limited edition i september og oktober. Velkommen:-)

Sommeråpent hver dag 11-23 og burgermeny for en hundrings

Sommeråpent hver dag 11-23 og burgermeny for en hundrings.Lunchburgeren serveres mandag-fredag kl 11-14. Lunchburgeren er en 100g Amerikansk Beef Burger som serveresmed pommes strips, løkringer og beger dipp saus. Inkludert 0,5l brus. Alt dette for en hundrings. Velkommen for en rask og enkel sommerlunch. Vi e her førr dokk i hele sommer-alltid!

Read More

Ny glutenfri pizzabunn

Det er med stolthet og glede vi kan nå tilby den beste og mykeste GLUTENFRIE pizzabunnen vi noensinne har hatt. Det er en italiensk type pizza, myk og saftig porsjonspizza beregnet for en person. Velg topping fra den øvrige pizzamenyen www.patricias.no/meny

Glutenfri pizza kr 159,-

(ingen allergener/kan inneholde nøtter)

© 2017 Patricias Gatekjøkken AS
Alle rettigheter reservert / All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Patricias Gatekjøkken AS og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover,
og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.
Vi benytter cookies (informasjonskapsler) på nettstedet.

Nettside: FotoKnoff